Films: A24 gaat een samenwerking aan met Kojima Productions

Geplaatst:
Aangepast: 15 december 2023 16:03

A24 is een samenwerking aangegaan met Kojima Productions. De ontwikkelaar en studio werken samen aan een live-action film gebaseerd op Death Stranding.

Hideo Kojima heeft al meer dan eenmaal geuit dat hij gek is op films. Het is dan ook geen verrassing dat hij zijn filmische game Death Stranding wil gaan verfilmen. De productiemaatschappij A24 heeft nu interesse getoond in dit project. Dit bedrijf kennen we natuurlijk van films zoals Ex Machina, Hereditary en de Oscarwinnende film Everywhere All At Once. Zij nemen de productie van de Death Stranding-film op zich. Kojima is zelf fan van de films van A24, dus deze samenwerking is een match made in heaven. Tenminste, daar hopen we natuurlijk op. Tijdens de Game Awards van 2022 kregen we de eerste beelden te zien van Death Stranding 2, die momenteel nog in ontwikkeling is bij Kojima Productions. Of hier ook iets van op wordt genomen in de film, is niet bekend.

Er is nog geen releasedatum of releasewindow gegeven voor de Death Stranding live-action film.

Bron: Kojima Productions website

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Death Stranding

Series

-

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, PlayStation 5

Releasewindow

8 november 2019

Ontwikkelaar

Kojima Productions

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord