Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Minecraft

  • Ontwikkelaar Mojang AB
  • Eerste releasedatum 9 mei 2012
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo Wii U , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Avonturen , Open-World , Survival
  • Gameliner score

Films: Live-action Minecraft film heeft een releasedatum

De live-action film van Minecraft heeft eindelijk een releasedatum. De film is al in ontwikkeling sinds 2014.

Warner Bros. Pictures maakte de releasedatum voor de Minecraft film onlangs bekend. Dat werd ook wel tijd, want de laatste update die de ontwikkelaar gaf over de langverwachte film kwam in 2022. Toen werd er onthuld dat Jason Momoa een deel uitmaakte van de cast voor de film. De Minecraft film heeft geen makkelijk proces gehad. Zo werd het project niet officieel voor het eerst aan het publiek onthuld, maar via een lek van Minecraft bedenker Notch. Sinds dat moment heeft de film drie verschillende teams directors en schrijvers gehad en zou hij in eerste instantie in 2019 uitkomen. Dat is duidelijk niet gelukt, maar we hebben nu in ieder geval een nieuwe releasedatum:: 4 april 2025.

De live-action Minecraft film staat nu op de planning voor een release op 4 april 2025.

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?