Fire Emblem Engage officieel aangekondigd

Geplaatst:
Aangepast: 13 september 2022 16:25

Nintendo heeft Fire Emblem Engage officieel aangekondigd voor Nintendo Switch. De game heeft ook een releasedatum: 20 januari 2023.

Een bekende insider van Nintendo beweerde eerder dat de nieuwe serie-entry "al meer dan een jaar klaar is". Volgens Emily Rogers was het spel oorspronkelijk bedoeld om de 30e verjaardag van de serie te vieren, wat in 2020 was. De game zou een "samenwerking tussen Intelligent Systems, Koei Tecmo en Gust (een divisie van Koei Tecmo Holdings)", en de graphics zouden "een verbetering zijn ten opzichte van Three Houses". De game zal naar verluidt ook een 'Emblems'-functie hebben waarmee spelers Fire Emblem-personages uit het verleden kunnen oproepen. Nog een knipoog naar het oorspronkelijke doel als viering van het 30-jarig bestaan.

Fire Emblem Engage staat op de planning voor een launch op de Nintendo Switch op 20 januari 2023.

Bron: YouTube

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Fire Emblem Engage

Series

Fire Emblem

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasedatum

20 januari 2023

Ontwikkelaar

Nintendo

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord