Trailer: Nieuwe Fire Emblem Engage uitbreidingen onthuld

Geplaatst:

Fire Emblem Engage kwam voorbij tijdens Nintendo Direct met een nieuwe trailer. In de trailer wordt ingegaan op nieuwe uitbreidingspakketten voor Fire Emblem Engage.

Tijdens de Nintendo Direct werd aandacht geschonken aan een drietal uitbreidingspakketten die onderweg zijn naar Fire Emblem Engage. De eerst uitbreiding kwam al eerder uit en is dan ook niet meegnomen in de trailer. De tweede uitbreiding voor Fire Emblem Engage voegt nieuwe Emblems toe, waaronder Hector, Soren en Camilla. Zij staan de Devine Dragon en het leger bij in de strijd. Wave 3 brengt Chrom en Robin en Veronica, welke je middels extra missies kunt vrijspelen. De vierde uitbreiding bevat een nieuwe verhaallijn Fell Xenologue. De Expansion Pass voor Fire Emblem Engage is al beschikbaar.

Fire Emblem Engage is beschikbaar voor de Nintendo Switch. Alle uitbreidingen die aangekondigd zijn als onderdeel van de Expansion Pass verschijnen nog dit jaar voor de game.

Bron: Nintendo
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Fire Emblem Engage

Series

Fire Emblem

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasedatum

20 januari 2023

Ontwikkelaar

Nintendo

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord