Check hier alle Summer Game Fest 2023 content

Fire Emblem Engage

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 20 januari 2023
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Actie , Strategie , JRPG
  • Gameliner score

Trailer: Fire Emblem Engage - Expansion Pass Wave 4 releasedatum bekend

Begin maar alvast met het pakken van je agenda, want Wave 4 van de Fire Emblem Engage - Expansion Pass heeft een releasedatum gekregen. Binnenkort kun je aan de slag met de Fell Xenologue verhaallijn.

De uitbreidingen van Fire Emblem Engage werden tijdens een Nintendo Direct al aangekondigd. Ondertussen zijn de eerste drie Waves al uitgekomen en uitbreiding vier laat niet lang meer op zich wachten. Spelers kunnen nieuwe personages en gebieden verwachten. Deze Wave is echter een stukje uitgebreider, want er is een nieuwe verhaallijn genaamd Fell Xenologue. In de trailer worden er al hints gegeven over het verhaal en ontmoeten we een aantal personages. Een grafsteen is namelijk het eerste wat we te zien krijgen en dat blijkt het graf te zijn van iemand die vervolgens herboren is. Hij moet aan de slag, want het verhaal lijkt te draaien om vier speciale armbanden.

in onze review van Fire Emblem Engage is de game goed ontvangen. Lees hier alles wat je moet weten over Fire Emblem Engage.

Fire Emblem Engage is beschikbaar voor de Nintendo Switch. Op 4 april kun je aan de slag met de vierde uitbreiding van de Expansion Pass.

BRON YouTube

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?