Trailer: Fire Emblem Engage - Expansion Pass Wave 4 releasedatum bekend

Geplaatst:

Begin maar alvast met het pakken van je agenda, want Wave 4 van de Fire Emblem Engage - Expansion Pass heeft een releasedatum gekregen. Binnenkort kun je aan de slag met de Fell Xenologue verhaallijn.

De uitbreidingen van Fire Emblem Engage werden tijdens een Nintendo Direct al aangekondigd. Ondertussen zijn de eerste drie Waves al uitgekomen en uitbreiding vier laat niet lang meer op zich wachten. Spelers kunnen nieuwe personages en gebieden verwachten. Deze Wave is echter een stukje uitgebreider, want er is een nieuwe verhaallijn genaamd Fell Xenologue. In de trailer worden er al hints gegeven over het verhaal en ontmoeten we een aantal personages. Een grafsteen is namelijk het eerste wat we te zien krijgen en dat blijkt het graf te zijn van iemand die vervolgens herboren is. Hij moet aan de slag, want het verhaal lijkt te draaien om vier speciale armbanden.

in onze review van Fire Emblem Engage is de game goed ontvangen. Lees hier alles wat je moet weten over Fire Emblem Engage.

Fire Emblem Engage is beschikbaar voor de Nintendo Switch. Op 4 april kun je aan de slag met de vierde uitbreiding van de Expansion Pass.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Fire Emblem Engage

Series

Fire Emblem

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasedatum

20 januari 2023

Ontwikkelaar

Nintendo

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord