Fire Emblem Engage

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 20 januari 2023
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Actie , Strategie , JRPG
  • Gameliner score

Trailer: The Somniel is je thuisbasis in Fire Emblem Engage

Er is een nieuwe trailer van Fire Emblem Engage onthuld. Deze trailer laat ons The Somniel, je thuisbasis, zien.

We hebben sinds de aankondiging van Fire Emblem Engage al heel wat informatie over de game verkregen. Zo hebben we onder andere gezien hoe de Emblem Rings in Fire Emblem Engage werken, maar ook een aantal personages die we straks in de game terug gaan zien. Nu heeft Nintendo een nieuwe trailer van Fire Emblem Engage online gezet. Deze trailer leert ons over The Somniel. The Somniel is een zwevend fort waar je tussendoor naartoe kunt gaan. Het fungeert als een soort hub-wereld. Zo kun je er nieuwe wapens kopen en jezelf voorbereiden op je gevechten. Daarnaast kun je er interacties hebben met andere personages, om je band met ze te versterken. Tot slot zijn er nog veel meer andere activiteiten die je er kunt doen, zoals het houden van dieren en het aaien van een rare blauwe hond.

Fire Emblem Engage is beschikbaar vanaf 20 januari voor de Nintendo Switch.

BRON Nintendo

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?