Fire Emblem Engage

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 20 januari 2023
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Actie , Strategie , JRPG
  • Gameliner score -

Trailer: Japanse trailer toont Emblem Rings Fire Emblem Engage

Een Japanse trailer toont de werking van de Emblem Rings in Fire Emblem Engage. De trailer verscheen onlangs op het YouTube-kanaal van de gamegigant.

Fire Emblem Engage werd officieel aangekondigd tijdens de Nintendo Direct in september. De unieke mechaniek in deze game zijn de Emblem Rings. Met deze accessoires kun je verschillende personages uit eerdere Fire Emblem-games oproepen. In een nieuwe, Japanse trailer wordt deze mechaniek meer uitgelicht. Zo is er te zien dat personages een aantal van hun krachten overdragen aan hoofdpersonage Alear. Zo maakt Marth in Fire Emblem Engage je aanvallen sterker. Je krijgt ook de wapens van de personages die je oproept en hun unieke aanvallen. De trailer is hieronder in zijn geheel te bekijken.

Fire Emblem Engage komt 20 januari 2023 uit op de Nintendo Switch.

BRON Nintendo

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?