Trailer: Marth getoond in nieuwe trailer Fire Emblem Engage

Geplaatst:

Er zijn nieuwe beelden voor Fire Emblem Engage getoond. Deze actievolle trailer geeft ons een inkijkje in het verhaal van de strategische RPG.

In Fire Emblem Engage is het de bedoeling om twaalf Emblem Rings te verzamelen, zodat de vrede gewaarborgd blijft in The Continent of Elyos. Op ringenjacht gaan is een deel van het verhaal, hoofdpersonage Alear is namelijk zijn herinneringen uit het verleden kwijt en wil deze weer kunnen reproduceren. De trailer onthult naast het verhaal ook vooral de rol van de iconische strijder Marth. Marth is één van de personages uit de Fire Emblem-reeks die opgeroepen kan worden middels de Emblems-functie. Emblems zijn helden uit een andere wereld dan die van Elyos. De trailer toont verder de diverse plekken en personages die Alear tegenkomt in zijn verzameljacht naar ringen, waarbij fans is opgevallen dat de artstyle veel weg heeft van Fire Emblem Fates en Fire Emblem Awakening.

We hoeven niet lang meer te wachten tot Fire Emblem Engage uitkomt voor de Nintendo Switch. De releasedatum voor de game is op 20 januari 2023.

Bron: Nintendo
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Fire Emblem Engage

Series

Fire Emblem

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasedatum

20 januari 2023

Ontwikkelaar

Nintendo

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord