Trailer: Dit is de Fire Emblem Engage Expansion Pass

Geplaatst:

Er is betaalde DLC voor Fire Emblem Engage uit de doeken gedaan. Onder andere een jonge versie van Tiki en de house leaders uit Fire Emblem: Three Houses staan aan jouw zijde wanneer je jouw portemonnee trekt.

Eerder dit jaar werd het feit onthuld dat Fire Emblem Engage Emblems bevat. Deze accessoires stellen je in staat om verschillende personages uit eerdere Fire Emblem-games op te roepen. Daardoor zitten legendarische Fire Emblem-helden als Marth in Fire Emblem Engage.

De selectie aan Emblems is nog verder uit te breiden met de Fire Emblem Engage Expansion Pass, welke vannacht tijdens de Game Awards werd aangekondigd. Onder andere de jonge draak Tiki en de house leaders uit Fire Emblem: Three Houses staan voor je klaar als je besluit om de uitbreidingspas aan te schaffen. Tevens bevat de pas additionele voorwerpen die je in de game kunnen helpen, in-game accessoires en een Silver card. De gehele pas bestaat uit vier sets, welke allemaal in 2023 komen te verschijnen.

Je kunt de aankondigingstrailer van de Fire Emblem Engage Expansion Pass hieronder terugvinden.

De eerste van de vier uitbreidingspakketten in de Expansion Pass van Fire Emblem Engage verschijnt op 20 januari 2023. Ook de game zelf ligt vanaf die dag in de winkelschappen.

Bron: The Game Awards
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Fire Emblem Engage

Series

Fire Emblem

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasedatum

20 januari 2023

Ontwikkelaar

Nintendo

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord