Fire Emblem Engage

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 20 januari 2023
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Actie , Strategie , JRPG
  • Gameliner score

Trailer: Dit is de Fire Emblem Engage Expansion Pass

Er is betaalde DLC voor Fire Emblem Engage uit de doeken gedaan. Onder andere een jonge versie van Tiki en de house leaders uit Fire Emblem: Three Houses staan aan jouw zijde wanneer je jouw portemonnee trekt.

Eerder dit jaar werd het feit onthuld dat Fire Emblem Engage Emblems bevat. Deze accessoires stellen je in staat om verschillende personages uit eerdere Fire Emblem-games op te roepen. Daardoor zitten legendarische Fire Emblem-helden als Marth in Fire Emblem Engage.

De selectie aan Emblems is nog verder uit te breiden met de Fire Emblem Engage Expansion Pass, welke vannacht tijdens de Game Awards werd aangekondigd. Onder andere de jonge draak Tiki en de house leaders uit Fire Emblem: Three Houses staan voor je klaar als je besluit om de uitbreidingspas aan te schaffen. Tevens bevat de pas additionele voorwerpen die je in de game kunnen helpen, in-game accessoires en een Silver card. De gehele pas bestaat uit vier sets, welke allemaal in 2023 komen te verschijnen.

Je kunt de aankondigingstrailer van de Fire Emblem Engage Expansion Pass hieronder terugvinden.

De eerste van de vier uitbreidingspakketten in de Expansion Pass van Fire Emblem Engage verschijnt op 20 januari 2023. Ook de game zelf ligt vanaf die dag in de winkelschappen.

BRON The Game Awards

Over auteur Nils Hoogervorst

Nils Hoogervorst Als het mogelijk was, had onze Nils zich dagelijks gehuld in een Nintendo kloffie. Boze tongen beweren dat Nils zichzelf in slaap neuriet op het deuntje van Super Mario Bros. nadat hij zich in zijn Splatoon-pyjama heeft gestoken en in bed is gaan liggen. Lekker onderuitgezakt zitten gamen voor een groot scherm is er voor Nils echter niet bij, hij prefereert handheld gaming. Wel zo makkelijk, want dan kun je rustig naar de wc zonder dat je je game op pauze hoeft te zetten. Zijn grootste guilty pleasure? Nintendogs + cats!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?