Flintlock: The Siege of Dawn heeft een gameplay teaser

Geplaatst:

Flintlock: The Siege of Dawn heeft een nieuwe gameplay teaser. De trailer verscheen onlangs online op het YouTube-kanaal van A44 Games.

In eerste instantie was het de bedoeling dat de game al in 2023 uit zou komen, maar Flintlock: The Siege of Dawn werd afgelopen jaar uitgesteld naar 2024. In de nieuwe gameplay teaser krijgen we een eerste indruk van de belangrijkste gameplay-elementen uit de game. Denk aan het combat-systeem, het verkennen van de wereld en het gebruiken van unieke vaardigheden tijdens gevechten. In december 2023 kregen we ook een gameplay trailer voor Flintlock: The Siege of Dawn te zien, waarin de 'God Killer' in actie kwam. In deze game neem je het als mens op tegen de goden en hun leger van monsters. Deze nieuwe trailer zit weer net zo vol met actie als de trailer van vorig jaar, dus bereid je maar vast voor!

Flintlock: The Siege of Dawn heeft nog geen specifieke releasedatum, maar staat op de planning voor deze zomer.

Bron: YouTube A44 Games

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Flintlock: The Siege of Dawn

Series

-

Uitgever

Kepler Interactive

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

Zomer 2024

Ontwikkelaar

A44 Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord