Trailer: Flintlock: The Siege of Dawn maakt comeback

Geplaatst:

Het heeft eventjes mogen duren, maar Flintlock: The Siege of Dawn heeft een comeback gemaakt. Check hier de nieuwe gameplaybeelden!

De nieuwe gameplaytrailer staat in het teken van actie. Ja, hoe kan het ook anders met het koosnaampje 'God Killer'. Nor Vanek - een elitesoldaat uit het Coalitie-leger die wordt vergezeld door de mysterieuze vosachtige Enki - is het hoofdpersonage die ervoor gaat zorgen dat het kwaad een halt toegeroepen wordt. Dit gaat echter niet zonder slag of stoot. Ze moet het namelijk opnemen tegen een flinke selectie aan monsters en andere gedrochten. Gelukkig heeft ze wel een goedgevuld arsenaal vol met bijlen, geweren en magie om mee aan de slag te gaan. Ben jij klaar om te strijden voor de mensheid en het op te nemen tegen de goden?

Check hier onze gamescom preview van Flintlock: The Siege of Dawn.

Flintlock: The Siege of Dawn staat op de planning voor de zomer van 2024 voor de pc, Xbox Series X|S en PlayStation 5. De actiegame lanceert tevens op Game Pass vanaf dag één.

Bron: A44 Games
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Flintlock: The Siege of Dawn

Series

-

Uitgever

Kepler Interactive

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

Zomer 2024

Ontwikkelaar

A44 Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord