Fnatic kwalificeert zich voor MSI 2024

Geplaatst:
Aangepast: 14 april 2024 12:31

Fnatic heeft gisteravond een opmerkelijke comeback gemaakt in de LEC playoffs door Team BDS te verslaan na eerst met 0-2 achter te staan. In een spannende best-of-5 serie vochten ze terug en wonnen drie games op rij, wat hen een plek op het MSI 2024 opleverde.

Deze overwinning is een keerpunt voor Fnatic, die ondanks recente tegenslagen en teleurstellingen, bewijst veerkrachtig te zijn. De ADC van Fnatic, Noah, speelde een sleutelrol met een Pentakill in de vierde game, waarmee de kaarten helemaal anders op tafel kwamen te liggen en waarmee de comeback in gang werd gezet. De eSports gigant staat nu voor de uitdaging om het op te nemen tegen aartsrivaal G2 in de finale, een team waar ze vaak moeite mee hebben. Maar deze belangrijke winst houdt hun seizoen levend en toont aan dat ze niet te onderschatten zijn.

Later vandaag, vanaf 15:45, zal Fnatic het in een finale 'best out of 5' gaan opnemen tegen G2. Fnatic hunkert naar een titel, daar ze inmiddels al meer dan 2000 dagen titelloos zijn. De LEC-finale is te volgen via het officiële YouTube- en Twitch-kanaal van de LEC.

Bron: LEC

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot League of Legends

Series

-

Uitgever

Riot Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasedatum

29 oktober 2009

Ontwikkelaar

Riot Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord