Forza Horizon 5

  • Ontwikkelaar Playground Games
  • Eerste releasedatum 9 november 2021
  • Platformen Pc , Xbox One , Xbox Series
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Forza Horizon 5: Hot Wheels DLC map onthuld

De eerste grote uitbreiding voor Forza Horizon 5 racet naar de finish. Vandaag bekijken we de map voor de Hot Wheels DLC van Forza Horizon 5.

De afbeelding werd gedeeld op Twitter. Je kunt zien dat er vier nieuwe biomen komen naar Forza Horizon 5: Giant's Canyon, Ice Cauldron, Forest Falls en Horizon Nexus. De laatstgenoemde is naar verluidt de kern van de map. Deze gebieden worden met elkaar verbonden via de Hot Wheels-tracks. Ze draaien flink in het rond en het is aan de speler om waanzinnige trucjes uit te voeren. Ga jij straks ook vet hard?

Bekijk hier onze review van Forza Horizon 5.

Forza Horizon 5 is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One en Xbox Series. De Hot Wheels DLC verschijnt op 19 juli.

BRON Playground Games

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?