Forza Horizon 5

  • Ontwikkelaar Playground Games
  • Eerste releasedatum 9 november 2021
  • Platformen Pc , Xbox One , Xbox Series
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Trailer: Forza Horizon 5 krijgt Hot Wheels cross-over

Naast de aankondiging van een nieuwe Forza Motorsport, had Xbox nog meer Forza-nieuws in petto. Forza Horizon 5 krijgt namelijke en Hot Wheels cross-over.

Al sinds de release van Forza Horizon 5 blijkt de game enorm populair. Binnen een maand wist Forza Horizon 5 al ruim tien miljoen spelers te vergaren. Het is dus ook niet zo gek dat er aanvullende content voor de game komt. Die aanvullende content komt in de vorm van de Hot Wheels auto's, die in zo'n beetje elke racegame opduiken. Zo dus ook in Forza Horizon 5. Binnenkort kun je dus scheuren met de Bone Shaker of de Dragon Blaster. Check hieronder de aankondigingstrailer van de cross-over tussen Forza Horizon 5 en Hot Wheels.

Forza Horizon 5 is speelbaar op Xbox consoles en pc. De Hot Wheels cross-over is speelbaar vanaf 19 juli.

BRON Xbox

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?