Trailer: Forza Horizon 5 krijgt Hot Wheels cross-over

Geplaatst: 12 juni 2022 20:55

Naast de aankondiging van een nieuwe Forza Motorsport, had Xbox nog meer Forza-nieuws in petto. Forza Horizon 5 krijgt namelijke en Hot Wheels cross-over.

Al sinds de release van Forza Horizon 5 blijkt de game enorm populair. Binnen een maand wist Forza Horizon 5 al ruim tien miljoen spelers te vergaren. Het is dus ook niet zo gek dat er aanvullende content voor de game komt. Die aanvullende content komt in de vorm van de Hot Wheels auto's, die in zo'n beetje elke racegame opduiken. Zo dus ook in Forza Horizon 5. Binnenkort kun je dus scheuren met de Bone Shaker of de Dragon Blaster. Check hieronder de aankondigingstrailer van de cross-over tussen Forza Horizon 5 en Hot Wheels.

Forza Horizon 5 is speelbaar op Xbox consoles en pc. De Hot Wheels cross-over is speelbaar vanaf 19 juli.

Bron: Xbox
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Forza Horizon 5

Series

Forza

Uitgever

Xbox Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox One, Xbox Series

Releasedatum

9 november 2021

Ontwikkelaar

Playground Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord