Forza Horizon

  • Ontwikkelaar Turn 10 Studios
  • Eerste releasedatum 23 oktober 2012
  • Platformen Xbox 360
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Forza Horizon Rally details onthuld

Ja hoor, de mannen van Microsoft hebben het weer geflikt. Forza Horizon ligt nog niet eens in de winkels of we hebben het alweer over een uitbreiding van Forza Horizon, Rally genaamd.

Deze uitbreiding zal onder andere een betere rally-ervaring met zich meedragen op de wegen van Colorado, hogere sprongen met de auto en een vernieuwde ondergrond. Natuurlijk kun je ook weer nieuwere auto's verwachten, want daar draait het spel immers om. De uitbreiding zal uiteindelijk twintig dollar gaan kosten, tenzij je een Season Pass hebt gekocht van 50 dollar want daar zit hij namelijk al bij in.

Op 18 december zou je dan uiteindelijk deze update kunnen verwachten.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?