Ga basketballen in Nintendo Switch Sports

Geplaatst: 10 juli 2024 12:30
-

Het is alweer twee jaar geleden dat golf werd toegevoegd aan Nintendo Switch Sports. Sindsdien hebben spelers het moeten doen met de sporten die al sinds het begin aanwezig waren. Vanaf vandaag kun je echter lekker gaan basketballen in Nintendo Switch Sports!

In onze review van Nintendo Switch Esports werd er aangegeven dat er weinig sporten in de game zitten. Sindsdien heeft Nintendo langzaamaan geprobeerd om dit te veranderen, want er zijn nu twee extra sporten toegevoegd. Je hebt twee jaar de tijd gehad om te golfen, maar nu is het tijd voor basketbal. In lokale multiplayer kun je samen met drie andere spelers aan de slag met de 3-puntsuitdaging. Wil je echt een wedstrijdje spelen dan moet je een team vormen met een andere speler, zodat je in een 2vs2 wedstrijd kunt gaan dribbelen met de bal. Als je op het juiste moment weet te springen kun je de bal onderscheppen, zodat er geen punten worden gescoord. Deze modus is te spelen in lokale en online multiplayer. De trailer hieronder toont de acht sporten die momenteel aanwezig zijn. Ben je benieuwd naar de gameplaybeelden van het basketballen dan moet je even doorspoelen naar de vierde minuut.

De basketball update is nu beschikbaar voor Nintendo Switch Sports.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Nintendo Switch Sports

Ontwikkelaar:

Nintendo

Uitgever:

Nintendo

Release:

29 april 2022

Nintendo Switch

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord