Trailer: Nintendo Switch Sports Golf update uitgesteld

Geplaatst: 13 september 2022 19:50

Dat Golf een onderdeel van Nintendo Switch Sports zou worden middels een update was al bekend, maar helaas heeft Nintendo meer tijd nodig om de update succesvol te lanceren.

Nintendo Switch Sports is gematigd ontvangen. Alhoewel de game vermakelijke elementen bevat, miste er toch een aantal dingen volgens onze Nintendo Switch Sports review. Golf was zo'n ding dat echt ontbrak in de game en Nintendo had dan ook toegezegd dat de sport middels een update zou worden toegevoegd. Helaas is deze Nintendo Switch Sports Golf-update uitgesteld. Wees echter niet getreurd, we kunnen er alsnog spoedig mee aan de slag.

Nintendo Switch Sports Golf verschijnt nu gedurende de feestdagen van 2022 als gratis update voor Nintendo Switch.

Bron: Nintendo Direct
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Nintendo Switch Sports

Series

-

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasedatum

29 april 2022

Ontwikkelaar

Nintendo

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord