Nintendo Switch Sports

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 29 april 2022
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Sport , Party
  • Gameliner score

Trailer: Golf speelbaar in Nintendo Switch Sports

Het moment is eindelijk daar, nadat eerst de Nintendo Switch Sport Golf-update is uitgesteld, kunnen golfliefhebbers eindelijk een balletje slaan. Dit is aangekondigd via een trailer en maakt onderdeel uit van de gratis update 1.3.0.

Middels de Nintendo Switch Sports Golf-update kun je op verschillende banen een balletje slaan. Zo maken 21 holes van Wii Sports hun opwachting. Op de ene baan ga je voor een hole-in one, op de andere swing je van eiland naar eiland. De wind speelt bij golf ook een belangrijke rol. Pas op voor als je keihard tegen een visuele golfbal wil slaan, bij een out of bounds krijg je een strafpunt. Door te oefenen op je richting en kracht, put je zelfvertrouwen uit je slagen om de ene na de andere birdie te scoren. Zeker op kortere banen is zelfs een hole-in one mogelijk. Wie weet ontwikkel je jezelf tot de Mii-versie van professioneel golfer Joost Luiten. De trailer geeft verder een overzicht van de overige sporten die te spelen zijn.

Golf is per direct beschikbaar voor Nintendo Switch Sports middels een gratis software-update. Mocht je meer willen weten over de game, lees dan onze Nintendo Switch Sports review.

BRON Nintendo

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?