Trailer: Golf speelbaar in Nintendo Switch Sports

Geplaatst:

Het moment is eindelijk daar, nadat eerst de Nintendo Switch Sport Golf-update is uitgesteld, kunnen golfliefhebbers eindelijk een balletje slaan. Dit is aangekondigd via een trailer en maakt onderdeel uit van de gratis update 1.3.0.

Middels de Nintendo Switch Sports Golf-update kun je op verschillende banen een balletje slaan. Zo maken 21 holes van Wii Sports hun opwachting. Op de ene baan ga je voor een hole-in one, op de andere swing je van eiland naar eiland. De wind speelt bij golf ook een belangrijke rol. Pas op voor als je keihard tegen een visuele golfbal wil slaan, bij een out of bounds krijg je een strafpunt. Door te oefenen op je richting en kracht, put je zelfvertrouwen uit je slagen om de ene na de andere birdie te scoren. Zeker op kortere banen is zelfs een hole-in one mogelijk. Wie weet ontwikkel je jezelf tot de Mii-versie van professioneel golfer Joost Luiten. De trailer geeft verder een overzicht van de overige sporten die te spelen zijn.

Golf is per direct beschikbaar voor Nintendo Switch Sports middels een gratis software-update. Mocht je meer willen weten over de game, lees dan onze Nintendo Switch Sports review.

Bron: Nintendo
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Nintendo Switch Sports

Series

-

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasedatum

29 april 2022

Ontwikkelaar

Nintendo

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord