Nintendo Switch Sports krijgt gratis update

Geplaatst: 23 juli 2022 17:00

Eigenaars van Nintendo Switch Sports krijgen deze zomer een gratis update. Er worden geen sporten toegevoegd, maar de update voegt wel een aantal gevraagde features toe aan de game.

In de review van Nintendo Switch Sports werd al benoemd dat de beenband nog niet volledig werd ondersteund. De update die daar verandering in gaat brengen verschijnt deze maand nog. Je kunt nu al trappend in de woonkamer gaan staan, want de beenband werkt nu voor de gehele voetbal wedstrijd. Dat is niet het enige wat de update brengt, want er worden ook twee volleybal moves toegevoegd. De competitieve spelers kunnen ook in hun handen klappen, want de Pro League wordt uitgebreid met de S ranglijst.

De gratis update voor Nintendo Switch Sports verschijnt op 27 juli.

Bron: Twitter

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Nintendo Switch Sports

Series

-

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasedatum

29 april 2022

Ontwikkelaar

Nintendo

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord