Gameplay: 20 minuten gameplay van Cult of the Lamb onthuld

Geplaatst:
Aangepast: 13 april 2022 20:46

In een nieuwe trailer van Massive Monster krijgen we gameplay te zien van Cult of the Lamb. Het gaat om bijna 20 minuten aan gameplay.

In Cult of the Lamb kruip je in de rol van een bezeten lam dat wordt gered door een onheilspellende vreemdeling. Hierna moet jij jouw schuld aan hem afbetalen door een loyale achterban van volgelingen voor hem op te bouwen. De game draait dus eigenlijk om het opbouwen van een nieuwe cult en het vernietigen van de ongelovigen. De game is eigenlijk een combinatie van het verkennen van de wildernis, vechten tegen monsters en het verzamelen van verschillende vaardigheden en wapens en het opbouwen van een eigen community. De dieren die je rekruteert, kun je aan het werk zetten binnen je basis. De ontwikkelaar vergelijkt Cult of the Lamb met de game Moonlighter.

Cult of the Lamb heeft nog geen releasedatum, maar komt in ieder geval naar de PS4 en de PS5.

Bron: YouTube

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Cult of the Lamb

Series

-

Uitgever

Devolver Digital

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

11 augustus 2022

Ontwikkelaar

Massive Monster

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord