Gameplay: Assassin's Creed Valhalla: Dawn of Ragnarök gameplay vrijgegeven

Geplaatst:

Toen Assassin's Creed: Valhalla Dawn of Ragnarök werd onthuld werd dit gedaan met een fancy trailer. Maar nu is het tijd voor het echte werk, oftewel een uitgebreide gameplayvideo.

Spelers kunnen binnenkort aan de slag met de uitbreiding en daarom staat de video voornamelijk stil bij de nieuwe gameplay elementen. Dankzij de potions van Valka de Seer herleef je de momenten van Odin die dit keer voor een nog grotere uitdaging staat. Odin heeft als god toegang tot verschillende krachten. Hij kan namelijk de krachten van andere overnemen, waardoor hij net zoals de Jötun kan teleporteren. Terwijl andere krachten ervoor zorgen dat hij immuun is voor vuur of ijs. Het gevechtssysteem is hierdoor een stuk uitgebreider dan Assassin's Creed Valhalla. Waar de fans misschien wel het meest op zitten te wachten is de lore rondom de Isu, die ook wordt verkend in deze uitbreiding. Een voorproefje van de krachten, uitdagingen en de wereld is te zien in de video hieronder.

Assassin's Creed: Valhalla Dawn of Ragnarök verschijnt op 10 maart voor de pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Assassin's Creed Valhalla

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

10 november 2020

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord