Trailer: Assassin's Creed Valhalla: Dawn of Ragnarök onthuld

Geplaatst: 13 december 2021 19:15
-

Ubisoft heeft vandaag de derde uitbreiding van Assassin's Creed: Valhalla onthuld. Uiteraard kon een trailer van Assassin's Creed Valhalla: Dawn of Ragnarök niet ontbreken.

Het lijkt erop dat Valka the Seer het nogal druk gaat krijgen met het maken van drankjes, want je speelt als Odin in de nieuwe uitbreiding. De mythologie van de Noormannen werd op deze manier al eerder getoond, maar Dawn of Ragnarök breidt het een stuk verder uit. Volgens de trailer is dit de meest ambitieuze uitbreiding die ze ooit voor een Assassin's Creed hebben gemaakt. Erg gezellig gaat de uitbreiding in ieder geval niet worden, want strijders uit Jotunheim en Muspelheim vallen het rijk binnen. Daarnaast is de zoon van Odin ook nog eens gevangengenomen wat Odin helemaal woedend maakt. Eerder dit jaar werd er al bekendgemaakt dat Assassin's Creed:Valhalla nog een jaar wordt ondersteund.

Assassin's Creed Valhalla: Dawn of Ragnarök verschijnt op 10 maart als uitbreiding voor Assassin's Creed:Valhalla voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5.

Bron: Ubisoft

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Assassin's Creed Valhalla

Ontwikkelaar:

Ubisoft

Uitgever:

Ubisoft

Release:

10 november 2020

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord