Assassin's Creed Valhalla

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 10 november 2020
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Google Stadia , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Avonturen , RPG
  • Gameliner score

Trailer: Assassin's Creed Valhalla: Dawn of Ragnarök onthuld

Ubisoft heeft vandaag de derde uitbreiding van Assassin's Creed: Valhalla onthuld. Uiteraard kon een trailer van Assassin's Creed Valhalla: Dawn of Ragnarök niet ontbreken.

Het lijkt erop dat Valka the Seer het nogal druk gaat krijgen met het maken van drankjes, want je speelt als Odin in de nieuwe uitbreiding. De mythologie van de Noormannen werd op deze manier al eerder getoond, maar Dawn of Ragnarök breidt het een stuk verder uit. Volgens de trailer is dit de meest ambitieuze uitbreiding die ze ooit voor een Assassin's Creed hebben gemaakt. Erg gezellig gaat de uitbreiding in ieder geval niet worden, want strijders uit Jotunheim en Muspelheim vallen het rijk binnen. Daarnaast is de zoon van Odin ook nog eens gevangengenomen wat Odin helemaal woedend maakt. Eerder dit jaar werd er al bekendgemaakt dat Assassin's Creed:Valhalla nog een jaar wordt ondersteund.

Assassin's Creed Valhalla: Dawn of Ragnarök verschijnt op 10 maart als uitbreiding voor Assassin's Creed:Valhalla voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5.

BRON Ubisoft

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?