Battlefield 2042

  • Ontwikkelaar EA DICE
  • Eerste releasedatum 19 november 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Gameplay: Battlefield 2042 gameplay getoond tijdens EA Play

Eerder deze maand kwam het grote nieuws dat er een nieuwe Battlefield aan komt: Battlefield 2042. Vanavond tijdens EA PLay Live is er gameplay getoond van de nieuwe shooter.

De eerste gameplaybeelden van Battlefield 2042 kwamen al eerder voorbij tijdens de E3 show van Microsoft en Bethesda. EA Play toonde vanavond nieuwe gameplaybeelden die live in-game werden opgenomen met 128 spelers. De trailer is hieronder te bekijken en toont verschillende wapens, voertuigen, locaties en vooral veel actie. Eerder vandaag kwam het nieuws naar voren dat de nieuwe Battlefield 2042 sandbox modus is gelekt. De nieuwe modus, Portal Sandbox Mode, is bevestigd tijdens de showcase en beschikbaar vanaf de eerste dag dat de game wordt gereleased.

Battlefield 2042 komt uit op 22 oktober voor de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S en pc.

BRON Battlefield

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?