Check hier alle The Triple-i Initiative content

Gameplay: Loopen tot je een ons weegt in Deathloop

Geplaatst: 16 september 2020 22:45

Wederom hebben we nieuwe beelden te zien gekregen van Deathloop. De aankomende game laat je in rondjes rennen om continu hetzelfde, maar dan net wat anders te doen. Het doel is om de loop succesvol te voltooien en zo twee vliegen in een klap te slaan.

Iedere keer heb ik weer een ander gevoel bij Deathloop. Waar de vorige trailer er nog aardig kudt uitzag, ben ik door deze juist weer aangenaam verrast. In de gameplaytrailer zien we hoe je meermaals dezelfde loop afspeelt om je doelwit; Egor in een bepaalde positie te manoeuvreren. Lukt dat, dan kan je de aanslag op Egor combineren met een ander doelwit. Tevens krijgen we wat meer inzicht in de speciale krachten en wapens van de personages.

Vooralsnog is er geen releasedatum bekend. Deathloop verschijnt tijdelijk exclusief op de PlayStation 5.

Bron: PlayStation Showcase
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Deathloop

Series

-

Uitgever

Bethesda Softworks

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

14 september 2021

Ontwikkelaar

Arkane Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord