Gameplay: Nieuwe Resident Evil Village VR trailer verschenen

Geplaatst:

Als je een PlayStation VR2 in bezit hebt, dan heb je volgende week een excuus om Resident Evil Village opnieuw te spelen. De VR Modus maakt dan zijn entree, waardoor je extra hard kunt griezelen. En dat blijkt wel uit de nieuwe trailer die is verschenen.

Resident Evil Village VR is voor eigenaars van de game gratis te downloaden. Of je dit daadwerkelijk moet doen is natuurlijk de vraag. Naast dat je eerst een PlayStation VR2 in de kast moet hebben staan, heb je ook een flinke dosis moed nodig. Als dat geen probleem voor je is, dan kun je smullen van de nieuwe trailer. Naast allerlei bekende locaties en monsters, krijg je precies te zien hoe de game werkt in VR. Het gaat dan om het afschieten van monsterlijke gedrochten en hoe je de wapens en map selecteert. Dat de VR-modus eraan zat te komen was al bekend, want in december werd de releasedatum van Resident Evil Village VR aangekondigd.

De Resident Evil Village VR-modus is beschikbaar op 22 februari. De demo is op dezelfde dag uit te proberen. Om de game te spelen moet je een PlayStation VR2 in bezit hebben.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Resident Evil Village

Series

Resident Evil

Uitgever

Capcom

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, VR, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

7 mei 2021

Ontwikkelaar

Capcom

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord