Resident Evil Village VR modus heeft een releasedatum

Geplaatst:

Capcom maakte onlangs bekend wanneer spelers aan de slag kunnen met de Resident Evil Village VR modus. Om deze te spelen heb je een PlayStation VR2 nodig.

De VR modus voor Resident Evil Village werd onthuld tijdens de State of Play van Sony in juni, waarbij we te zien kregen hoe Ethan oog in oog stond met de fan favoriet Lady Dimitrescu. Dat er een VR modus zou komen voor de game was natuurlijk wel te verwachten, aangezien Resident Evil 7: Biohazard deze ook heeft gekregen. De VR modus update is gratis voor iedereen die de game in zijn bezit heeft en is te downloaden vanaf 22 februari 2023. Volgens Capcom zullen de volledige specificaties van Sony's headset worden benut. De 4K HDR schermen, eye tracking en 3D audio worden allemaal gebruikt om een 'compleet meeslepende ervaring te creëren voor Ethan Winter's nieuwste uitstapje'. De PlayStation VR2 Sense controllers moeten ervoor zorgen dat de game echter aanvoelt, aangezien de afzonderlijke controllers de handen van Ethan zullen voorstellen en onafhankelijk van elkaar zullen werken.

De Resident Evil Village VR modus is vanaf 22 februari 2023 gratis te downloaden.

Bron: Twitter

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Resident Evil Village

Series

Resident Evil

Uitgever

Capcom

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, VR, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

7 mei 2021

Ontwikkelaar

Capcom

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord