Trailer: Nieuwe trailer voor Resident Evil Village: Gold Edition

Geplaatst:

Er is een nieuwe trailer vrijgegeven voor Resident Evil Village. Dit is gebeurd tijdens de speciale Resident Evil showcase en richtte zich voornamelijk op de Resident Evil Village: Gold Edition.

Resident Evil Village: Gold Edition brengt een aantal nieuwigheden naar Resident Evil Village. Zo bevat deze editie in ieder geval de uitbreiding van Resident Evil Village: Shadows of Rose, waarin Rose - de dochter van Ethan Winters de hoofdrol vertolkt. Alleen daar heeft Capcom het zeker niet bij gelaten, want ook wordt de mogelijkheid toegevoegd om het verhaal volledig vanuit een third-person perspectief te spelen.

De Gold Edition brengt ook een update voor de geliefde Mercenaries Mode met zich mee. Zo zijn er drie nieuwe personages toegevoegd waarmee je kunt spelen. Dat zijn namelijk personages Lady Dimitrescu, Chris Redfield en Lord Karl Heisenberg. Toch niet de minste namen uit de Resident Evil-franchise. Ook is de modus voorzien van nieuwe levels en zijn een aantal balancing issues opgelost.

Resident Evil Village: Gold Edition verschijnt op 28 oktober 2022 voor de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series en pc. Als je de game nu pre-ordert ontvang je een Street Wolf outfit voor Rose.

Bron: Capcom
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Resident Evil Village

Series

Resident Evil

Uitgever

Capcom

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, VR, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

7 mei 2021

Ontwikkelaar

Capcom

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord