Trailer: Resident Evil Village DLC gameplay vrijgegeven

Geplaatst:

Hopelijk ben je klaar om terug in de wereld van Resident Evil Village te stappen! De DLC, genaamd Winters’ Expansion, staat om de hoek en vandaag checken we de gameplay.

Winters’ Expansion bestaat uit drie onderdelen. De DLC is los te kopen, maar is ook inbegrepen in de Resident Evil Village Gold Edition. Het eerste onderdeel is een third-person mode voor de campaign van Resident Evil Village. Het origineel gebruikt een first-person perspectief. Je kunt in deze modus dus over de schouder van Ethan Winter kijken. Deze modus gebruikt nieuwe animaties voor de vijanden en Ethan zelf. Ethans dochter is ook van de partij. In Shadows of Rose betreed je het geheugen van het monster de Megamycete. Het speelt zich af zestien jaar na de gebeurtenissen in RE Village. Rose is erg breekbaar - één aanval kan fataal zijn. Gelukkig heeft ze speciale krachten om ervoor te zorgen dat ze een kans maakt. Zo kan ze monsters bevriezen en hun zwakke punten aanvallen. Tot slot hebben we een uitbreiding voor de Mercenaries-modus. Nieuwe levels en personages worden toegevoegd. Deze nieuwe personages hebben speciale vaardigheden. Zo kan Heisenberg robots oproepen en kan Lady D. lippenstift opdoen. Voor extra schade, natuurlijk.

Lees hier onze Resident Evil Village review.

Resident Evil Village is nu beschikbaar voor de pc, Xbox-consoles en PlayStation-consoles. Resident Evil Village komt ook naar PlayStation VR2 en Nintendo Switch via de cloud.

Bron: Capcom
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Resident Evil Village

Series

Resident Evil

Uitgever

Capcom

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, VR, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

7 mei 2021

Ontwikkelaar

Capcom

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord