Trailer: RE Village DLC heet Shadows of Rose

Geplaatst: 14 juni 2022 07:00

Het is een goede dag om Resident Evil-fan te zijn. Bekijk hier alle DLC-content die eraan komt voor Resident Evil Village!

RE Village krijgt een nieuwe campaign erbij. In Shadows of Rose speel je als Ethan Winter's dochter Rosemary. Zestien jaar na de gebeurtenissen in RE Village neem je een kijkje in de hersenpan van het tienermeisje. Ze wil een normaal leven, maar dat gaat moeilijk gezien de omstandigheden. Ze gebruikt haar speciale krachten op een sample van de Megamycyte, wat niet de slimste move is. Ze komt vast te zitten in het onderbewustzijn van het monsterlijk collectief en moet al gauw vechten voor haar leven. Nieuwe monsters zijn aanwezig en de Duke speelt ook een (ditmaal verknipte) rol. Deze uitbreiding wordt gespeeld in third-person.

Ben je daar nou toevallig fan van? Dan heb ik goed nieuws, want het verhaal van Ethan Winters in RE Village is binnenkort dus volledig speelbaar in third-person. Tot slot krijgen we nieuwe personages in the Mercenaries-modus van Resident Evil Village. Jawel, je kunt gaan spelen als Chris Redfield, Heisenberg en Lady Dimitrescu. Deze personages hebben andere vaardigheden dan Ethan. Daarnaast is Lady D natuurlijk ook drie meter hoog, dus het nieuwe perspectief is in ieder geval uniek te noemen.

De nieuwe DLC is beschikbaar vanaf 28 oktober 2022. Dat is tevens ook de nieuwe releasedatum voor Resident Evil Re:Verse. Bekijk hier onze review van Resident Evil Village.

Resident Evil Village is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5. Resident Evil Village komt ook naar de PlayStation VR2.

Bron: Capcom Showcase
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Resident Evil Village

Series

Resident Evil

Uitgever

Capcom

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, VR, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

7 mei 2021

Ontwikkelaar

Capcom

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord