Resident Evil Village

  • Ontwikkelaar Capcom
  • Eerste releasedatum 7 mei 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , VR , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Horror , Survival
  • Gameliner score

De Rondvraag: Wat zijn je gevoelens richting Lady Dimitrescu?

Zoals ik in de Rondvraag van vorige week al heb aangegeven, heeft de Resident Evil-serie al een hele lange weg afgelegd. Deze week wordt de weg een stukje langer gemaakt aangezien deze week Resident Evil Village uitkomt. Het verhaal dat in Resident Evil 7 is gestart, wordt voltooid in Village. In elke recente Resident Evil zit een over-the-top antagonist en dat geldt zeker voor het achtste deel in de serie. Sinds de onthulling van Lady Dimitrescu en haar dochters is de geruchtenmolen niet meer gestopt. Er is nog niet veel bekend over de Lady Dimitrescu en haar bondgenoten, maar deze week zullen we er eindelijk achter komen. Gaan Lady Dimitrescu en haar dochters de familie Baker overtreffen? Hoe kan Ethan deze verschrikkelijke en angstaanjagende familie overleven? En hoe spreek je eigenlijk haar naam uit? De redactieleden hebben ook hun gevoelens richting Lady Dimitrescu en delen hun verwachtingen.

Jolien is nieuwsgierig naar Lady Dimitrescu

Alle memes en grappen terzijde, Lady Dimitrescu lijkt mij echt een super interessant personage. Zij heeft iets mysterieus over zich dat mij wel aanspreekt. Het enige waar wij haar tot nu toe gezien hebben, is in de trailer en in de demo. Het lijkt dat Lady Dimitrescu een zelfverzekerde, kwaadaardige vrouw is die alles op alles zet om haar doel te bereiken. In de demo wordt ook gehint dat zij niet al te blij is met de bemoeienissen van Mother Miranda, een andere slechterik in de game, wat misschien op een interessant plot kan uitlopen. Hoewel ik de game niet ga halen, als de angsthaas die ik ben, ga ik zeker naar streams en gameplay kijken om achter het verhaal van Lady Dimitrescu te komen.

onbekend

Claudia: step on me, please!

Och Bram, wat heb je toch een ongelooflijke rotvraag bedacht. Ja, wie had anders met zo’n belachelijke vraag kunnen komen? Wat is dat nou voor onzin? Wie heeft er nou gevoelens voor een hoopje pixels op een scherm? Voor degenen die mijn stream een beetje volgen, mijn ge-simp voor Xiao uit Genshin Impact is iets heel anders, ok. Maar anyways, Lady Dimitrescu, wat kan ik daar toch over zeggen. Over het algemeen val ik niet bepaald op enorme vrouwen, maar voor deze vampierdame wil ik toch graag een uitzondering maken. Ik weet niet, er is iets ontzettend opwindends aan een gevaarlijke en gestoorde vrouw die je leven in een handomdraai kan beëindigen. Daarnaast heeft ze ook nog eens drie “dochters” die net zo gestoord zijn als zij. Nou, als dat niet het perfecte recept voor een leuk avondje is, dan weet ik het ook niet meer. Is dit een beetje het soort antwoord dat je probeerde uit te lokken, Bram?

onbekend

Delano: Lady, wie?

Hallo mijn naam is Delano en ik heb mijzelf nooit verdiept in Resident Evil. Zo, dat is er uit. Beschamend? Een beetje. Nu we dat hebben toegegeven, kun je voor jezelf wellicht ook al invullen dat ik de Village-game aan mij voorbij heb laten gaan. En dan krijg je plotseling de vraag "Hé papi, wat zijn je gevoelens richting Lady Dimitrescu." Daar kan ik inhoudelijk helaas niets over zeggen. Of nou ja, helaas: gelukkig! Want het personage in kwestie ziet er niet bepaald galant uit. En dat is nog een understatement; ik zou een zwerver er met mijn hele ziel nog van aftrappen. Ze oogt zuur, een tikkeltje autoritair, maar voornamelijk gewoon doodeng. Zelfs Karbonkel uit 'Ik Mik Loreland' ziet er in vergelijking met deze verschrikking uit als een vriendelijke knaap. En dat zegt wat. Dat weten de kinders van mijn generatie maar al te goed.

onbekend

Huub houdt van mooie dames met een sicke persoonlijkheid

Ik hou van goede villains en ook van mooie dames met een sicke persoonlijkheid. Lady Dimitrescu is iemand bij wie ik heeeel graag een keer op de koffie wil gaan. Gelukkig weet ik wel hoe ik het aan moet pakken in tegenstelling tot Ethan, maar dat is beroepsgeheim. Angstaanjagend, ondood en dorstig voor bloed. Deze dame heeft het allemaal. Don’t mess with this one, because you will regret it. Lady Dimitrescu past perfect binnen het plaatje van creepy villain in een Resident Evil game. Zeker kijkend naar hoe de serie zich de afgelopen jaren heeft ontwikkeld op het gebied van storytelling komen ze niet weg met een simpelweg ‘enge’ eindbaas. Deze dame heeft diepgang, ze geeft de speler rillingen die lang na zullen blijven golven. Kortom, precies de reden waarom ik deze game niet aan zal durven raken. Ik ben een watje. Wel denk ik dat fans van de serie zich extra zullen vermaken met Dimitrescu als villain.

onbekend

Wat zijn jouw gevoelens richting Lady Dimitrescu? Kun je ook niet wachten totdat je haar kunt verslaan of sla je deze ronde liever over? Laat het ons weten en deel het in de comments.

Over auteur Philip Zeldenthuis

Philip Zeldenthuis Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?