Check hier alle The Triple-i Initiative content

Resident Evil Re:Verse uitgesteld naar 2022

Geplaatst: 15 juli 2021 19:55

De multiplayer spin-off game van de Resident Evil-serie genaamd Resident Evil Re:Verse is helaas uitgesteld. Capcom vindt het nodig om er nog flink aan te sleutelen.

Om de viering van 25 jaar Resident Evil voort te zetten, vond Capcom het een magistraal idee om een multiplayer spin-off game te produceren. In deze third-person shooter nemen alle helden van de Resident Evil-serie het tegen elkaar op en proberen ze elkaar lek te schieten. Mocht je eenmaal geraakt zijn, dan transformeer je in één van de biowapens. In welk monster je verandert, is afhankelijk van de items die je op de map oppakt. Capcom geeft aan dat ze Resident Evil Re:Verse hebben uitgesteld naar 2022, omdat ze een fijne gameplay-ervaring willen leveren. In onze preview van Resident Evil Re:Verse was dat nog niet het geval, dus misschien is het uitstel een noodzakelijk kwaad. De nieuwe lanceringsdetails worden op een ander moment vrijgegeven. Bekijk hier onze review van Resident Evil Village.

Resident Evil Re:Verse is beschikbaar in 2022 voor de pc, Xbox One en PlayStation 4.

Bron: Capcom
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Resident Evil Re:Verse

Series

Resident Evil

Uitgever

Capcom

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasewindow

28 oktober 2022

Ontwikkelaar

Capcom

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord