Check hier alle The Triple-i Initiative content

Trailer: Launch trailer Resident Evil Re:Verse onthuld

Geplaatst: 21 oktober 2022 00:55
Aangepast: 21 oktober 2022 00:57

Naast nieuwe beelden van Resident Evil: Gold Edition en de Resident Evil 4 remake, kreeg ook Resident Evil Re:Verse air time tijdens de Resident Evil showcase. De launch trailer werd getoond en de demo is aangekondigd.

Resident Evil Re:Verse is een exclusieve online multiplayer game dat zich afspeelt in het - hoe kan het ook anders - Resident Evil universum. In plaats van het doorlopen van het verhaal, neem je het nu op tegen andere spelers. Je kunt kiezen om als één van de vele personages uit de Resident Evil franchise te spelen. In deze game nemen twee tot zes spelers het tegen elkaar op en vechten ze met elkaar tot de dood. Resident Evil Re:Verse werd eerder uitgesteld om ervoor te zorgen dat de gameplay zo soepel als mogelijk gemaakt wordt. Eigenlijk zou Re:Verse al in juli 2021 uitkomen.

Resident Evil Re:Verse verschijnt op 28 oktober. De game is exclusief beschikbaar voor de mensen die Resident Evil Village in hun bezit hebben of aanschaffen. Resident Evil Re:Verse is vooralsnog niet los verkrijgbaar.

Bron: Capcom
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Resident Evil Re:Verse

Series

Resident Evil

Uitgever

Capcom

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasewindow

28 oktober 2022

Ontwikkelaar

Capcom

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord