Check hier alle The Triple-i Initiative content

Eerste update Resident Evil Re:Verse gearriveerd

Geplaatst: 16 november 2022 20:40

De multiplayergame Resident Evil Re:Verse is een update rijker. Deze staat in het teken van een nieuw personage, een nieuw slagveld en wat skins gebaseerd op Resident Evil 5.

De nieuwe speeltuin brengt ons terug naar Resident Evil Village. Spelers kunnen aan de slag in het dorp waar de game zich een groot gedeelte van de tijd afspeelt. Er komt ook een nieuw personage naar Resident Evil Re:Verse uit de meest recente titel van de Resident Evil-reeks. Tundra van Chris Redfield's Hound Wolf Squad staat te popelen om mening RE-held kapot te schieten. Mocht je liever met de oude bekenden spelen, dan is er goed nieuws. Chris en Jill Redfield krijgen allebei een nieuwe skin. De nieuwe outfits zijn gebaseerd op hun verschijning in Resident Evil 5.

Bekijk hier ons artikel over Shadows of Rose.

Resident Evil Re:Verse is nu beschikbaar voor de pc, Xbox-consoles en PlayStation-consoles.

Bron: Capcom
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Resident Evil Re:Verse

Series

Resident Evil

Uitgever

Capcom

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasewindow

28 oktober 2022

Ontwikkelaar

Capcom

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord