Resident Evil Re:Verse

  • Ontwikkelaar Capcom
  • Eerste releasedatum 28 oktober 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Horror , Third-Person Shooter
  • Gameliner score -

Resident Evil Re:Verse volgende maand in open bèta

Capcom heeft bekendgemaakt dat Resident Evil Re:Verse volgende maand een open bèta krijgt. Re:Verse is een multiplayer game gebaseerd op alle verschillende Resident Evil-games en komt gratis gebundeld met de aankomende Resident Evil Village.

In januari werd de Resident Evil Re:Verse multiplayer aangekondigd met een trailer. De trailer liet zien dat je als verschillende Resident Evil-personages kan spelen in een deathmatch voor zes personen. Spelers moeten virusmonsters verzamelen die op de kaart verspreid liggen. Ieder virusmonster dat een speler verzamelt, maakt hem sterker. Wanneer een speler wordt gedood, wordt hij getransformeerd in een van de monsters uit de Resident Evil-games en kan hij doorgaan met het aanvallen van andere spelers. Het type monster waarin je verandert, wordt bepaald door het aantal virusmonsters dat je hebt verzameld voordat je werd gedood. Hoe dit precies werkt, kun je volgende maand uitproberen in de open bèta.

onbekend

Resident Evil Re:Verse open bèta is speelbaar met een Capcom ID van 8 april 8:00 uur tot 11 april 8:00 uur op pc via Steam, PlayStation 4 en Xbox One.

Over auteur Kyllian Franken

Kyllian Franken Naast het schrijven voor Gameliner neemt onze Kyllian regelmatig de controller ter hand om zich in een tof avontuur te storten. Of het nu gaat om een sciencefiction game als Mass Effect of een thriller als BioShock, Kyllian speelt wat Kylli-kan. Ook voor een goede indie game draait hij zijn hand niet om. Sterker nog, stiekem heeft hij er een zwak voor. Kijk dus niet raar op als je hem betrapt op een speelsessie met Sable of Road 96.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?