Check hier alle The Triple-i Initiative content

Resident Evil Re:Verse volgende maand in open bèta

Geplaatst: 22 maart 2021 18:10
Aangepast: 23 maart 2021 19:55

Capcom heeft bekendgemaakt dat Resident Evil Re:Verse volgende maand een open bèta krijgt. Re:Verse is een multiplayer game gebaseerd op alle verschillende Resident Evil-games en komt gratis gebundeld met de aankomende Resident Evil Village.

In januari werd de Resident Evil Re:Verse multiplayer aangekondigd met een trailer. De trailer liet zien dat je als verschillende Resident Evil-personages kan spelen in een deathmatch voor zes personen. Spelers moeten virusmonsters verzamelen die op de kaart verspreid liggen. Ieder virusmonster dat een speler verzamelt, maakt hem sterker. Wanneer een speler wordt gedood, wordt hij getransformeerd in een van de monsters uit de Resident Evil-games en kan hij doorgaan met het aanvallen van andere spelers. Het type monster waarin je verandert, wordt bepaald door het aantal virusmonsters dat je hebt verzameld voordat je werd gedood. Hoe dit precies werkt, kun je volgende maand uitproberen in de open bèta.

Resident Evil Re:Verse open bèta is speelbaar met een Capcom ID van 8 april 8:00 uur tot 11 april 8:00 uur op pc via Steam, PlayStation 4 en Xbox One.

Bron: Capcom
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Resident Evil Re:Verse

Series

Resident Evil

Uitgever

Capcom

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasewindow

28 oktober 2022

Ontwikkelaar

Capcom

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord