Resident Evil Re:Verse

  • Ontwikkelaar Capcom
  • Eerste releasedatum 28 oktober 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Horror , Third-Person Shooter
  • Gameliner score -

Trailer: Resident Evil Re:Verse multiplayer aangekondigd

Resident Evil Village krijgt net zoals de Resident Evil 3 remake er een aparte multiplayer game bij genaamd Resident Evil Re:Verse. Capcom laat dit weten tijdens de Resident Evil Showcase.

De Resident Evil Re:Verse multiplayer game is een viering van alles wat met Resident Evil te maken heeft. Deze speler versus speler game zet je in de schoenen van één van de iconische Resident Evil personages. Waarom ze elkaar neerschieten, geen idee. Maar het moment dat jouw personage neergaat, dan verander je in een biowapen. Denk hierbij aan Nemesis van Resident Evil 3. Resident Evil Re:Verse is gratis inbegrepen bij Resident Evil Village. Onlangs werden de gameplay en releasedatum van Resident Evil Village onthuld.

Resident Evil Re:Verse is beschikbaar vanaf 7 mei voor de pc, Xbox One en PlayStation 4. De game kan gespeeld worden op de Xbox Series en PlayStation 5 via backwards compatibility.

BRON Capcom

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?