Check hier alle The Triple-i Initiative content

Trailer: Resident Evil Re:Verse multiplayer aangekondigd

Geplaatst: 21 januari 2021 23:50
Aangepast: 26 juli 2021 09:10

Resident Evil Village krijgt net zoals de Resident Evil 3 remake er een aparte multiplayer game bij genaamd Resident Evil Re:Verse. Capcom laat dit weten tijdens de Resident Evil Showcase.

De Resident Evil Re:Verse multiplayer game is een viering van alles wat met Resident Evil te maken heeft. Deze speler versus speler game zet je in de schoenen van één van de iconische Resident Evil personages. Waarom ze elkaar neerschieten, geen idee. Maar het moment dat jouw personage neergaat, dan verander je in een biowapen. Denk hierbij aan Nemesis van Resident Evil 3. Resident Evil Re:Verse is gratis inbegrepen bij Resident Evil Village. Onlangs werden de gameplay en releasedatum van Resident Evil Village onthuld.

Resident Evil Re:Verse is beschikbaar vanaf 7 mei voor de pc, Xbox One en PlayStation 4. De game kan gespeeld worden op de Xbox Series en PlayStation 5 via backwards compatibility.

Bron: Capcom
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Resident Evil Re:Verse

Series

Resident Evil

Uitgever

Capcom

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasewindow

28 oktober 2022

Ontwikkelaar

Capcom

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord