Resident Evil Village

  • Ontwikkelaar Capcom
  • Eerste releasedatum 7 mei 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , VR , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Horror , Survival
  • Gameliner score

Trailer: Resident Evil Village gameplay en releasedatum onthuld

De Resident Evil Village gameplay en releasedatum zijn zojuist vrijgegeven door Capcom. Deze informatie werd gedeeld tijdens de Resident Evil Showcase.

We weten de Resident Evil Village releasedatum en we hebben nieuwe gameplay ontvangen door divers nieuw beeldmateriaal. Een nieuwe story trailer, gameplay footage en commentaar van de ontwikkelaars zelf zorgen ervoor dat we ineens veel meer weten van Resident Evil Village. We zien dat Ethan nog steeds samen is met zijn vrouw, maar zijn leven wordt abrupt verstoord. We zien meer van de "village" en we komen te weten dat het gigantische kasteel een grote rol gaat spelen in de horrorgame. Ethan wordt opgejaagd, terwijl hij op zoek is naar zijn vermiste dochter. Combat gaat weer een nadrukkelijke rol spelen in Resident Evil Village. Je moet echter niet alleen letten op de aanval, je moet ook jezelf verdedigen door te blokken. We zien in de gameplay footage de terugkeer van de koopman. Dit keer heet de handelaar "The Duke" en hij heeft een bijzonder (en dik) uiterlijk. De PlayStation 5-versie van Resident Evil Village krijgt een speciale demo, maar er is geen combat in deze versie aanwezig. Resident Evil Village komt ook naar de Xbox One en PlayStation 4 laat Capcom weten.

Resident Evil Village is beschikbaar vanaf 7 mei voor de pc, Xbox Series, Xbox One, PlayStation 5 en PlayStation 4.

BRON Resident Evil Showcase

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?