Resident Evil Village

  • Ontwikkelaar Capcom
  • Eerste releasedatum 7 mei 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , VR , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Horror , Survival
  • Gameliner score

Resident Evil Village gameplay presentatie in januari

Er komt een Resident Evil Village gameplay presentatie in januari. Dit laat Capcom weten via Twitter en andere kanalen.

Wat kunnen we verwachten tijdens deze presentatie? Volgens Capcom krijgen we de eerste gameplaybeelden te zien van Resident Evil Village. We zien in de teaser al een paar seconden van gameplay. Ethan Winter neemt het hier met zijn shotgun op tegen drie vijanden en één grote bruut. Naast de gameplay wordt er ook een nieuwe trailer vrijgegeven en kunnen we rekenen op nog meer Resident Evil nieuws. Bekijk hier de PlayStation 5 showcase Resident Evil Village trailer. En mocht je echt willen graven naar nieuws, bekijk hier de leak waarin de Resident Evil Village details werden blootgesteld.

Resident Evil Village is beschikbaar in 2021 voor de pc, Xbox Series en PlayStation 5.

BRON Capcom

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?