Resident Evil Village

  • Ontwikkelaar Capcom
  • Eerste releasedatum 7 mei 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , VR , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Horror , Survival
  • Gameliner score

Trailer: Resident Evil Village aanwezig bij PS5 showcase

Horrorknaller Resident Evil: Village is ook aanwezig tijdens de PlayStation 5 showcase. Een nieuwe trailer toont ons meer van het verhaal.

Chris Redfield en een aantal van zijn mannen stormen Ethan zijn huis binnen. Voor we het weten zitten we in een compleet nieuwe omgeving. Het besneeuwde dorp lijkt een centrale rol te gaan spelen. We krijgen ook een beter beeld van de monsters. Echte zombies lijken het niet meer, maar ze blijven wel dorstig voor de speler zijn bloed. Er lijken ook bepaalde rituelen aan de gang te zijn, iets waar Ethan mee moet gaan dealen. Bekijk hier de eerste trailer van Resident Evil: Village.

Resident Evil: Village is beschikbaar ergens in 2021 voor de pc, Xbox Series en PlayStation 5.

BRON Sony

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?