Trailer: Nieuwe trailer verschenen van Resident Evil Village Gold Edition

Geplaatst: 22 juli 2022 13:09

Er is een nieuwe trailer verschenen van de Resident Evil Village Gold Edition. De video werd onlangs geplaatst op het YouTube-kanaal van de game.

Resident Evil Village kwam vorig jaar uit en werd zeer goed ontvangen. Zo is de laatste Resident Evil-game meer dan drie miljoen keer verkocht. Capcom kondigde onlangs de Gold Edition van de game aan die naast de basegame drie gloednieuwe features bevat. Zo is er een third person-modus, een gloednieuwe verhaallijn met Rose in de hoofdrol en de Mercenaries-modus waarin je als andere personages kan spelen. De trailer focust zich op de Mercenaries-modus en toont beelden waarin je de nieuwe, bespeelbare personages Chris Redfield, Karl Heisenberg en Alcina Dimitrescu in actie ziet. De trailer is hieronder in zijn geheel te bekijken.

Resident Evil Village Gold Edition komt 28 oktober uit op de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series, Xbox One en pc. Lees hier Brams review van Resident Evil Village.

Bron: YouTube

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Resident Evil Village

Series

Resident Evil

Uitgever

Capcom

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, VR, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

7 mei 2021

Ontwikkelaar

Capcom

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord