Gameplay: Scavengers Early Access beschikbaar voor iedereen

Geplaatst:

De Early Access van Scavengers is vanavond beschikbaar voor iedereen. Afgelopen week was het alleen mogelijk om de game te spelen door Twitch-streams te kijken en te wachten op een key-drop.

Scavengers werd in 2018 officieel aangekondigd en is een strategische shooter die pvp met pve combineert. Dit betekent dat speler zowel tegen vijandige monsters moeten vechten als tegen andere spelers. Daarnaast moet je ook de kou en de storm overleven. De game kwam op 28 april in de Early Access, maar was alleen te spelen als je een key-drop had via Twitch of onderdeel was van de eerdere bèta's. Om te vieren dat de game beschikbaar is voor iedereen heeft Midwinter Entertainment een nieuwe gameplay video gedeeld. De video laat precies zien waar Scavengers overgaat. Samen met twee andere spelers moet je de kou en de stormen op aarde zien te overleven, terwijl je data verzamelt. Ondertussen zijn er zowel vijandige monsters als spelers die proberen je te vermoorden. Naast de gameplay in het veld, worden de Explorers en hun talenten samen met het onderzoeken van nieuwe technische snufjes ook uitgelicht.

Om te vieren dat de game in de Early Access zit is er dit weekend een Double Experience event en kun je dagelijks 200 chips binnenhalen. Deze heb je nodig voor het vrijspelen van nieuwe Explorers.

Scavengers is vanavond om zes uur beschikbaar voor iedereen. De game is te spelen via Steam en de Epic Game Store.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Scavengers

Series

-

Uitgever

Midwinter Entertainment

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasewindow

28 april 2021

Ontwikkelaar

Midwinter Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord