Improbable trekt de stekker uit Scavengers

Geplaatst:

Scavengers verscheen in 2021 als Early Access titel en beloofde een interessant concept. De game zal het einde van de Early Access periode nooit halen, want Improbable heeft de stekker eruit getrokken.

Het nieuws werd zowel via Steam als de officiële site gedeeld met de spelers. De laatste maanden was het al verdacht stil rondom Scavengers en dat leidt nu tot een vaarwel bericht. Het bleef ook stil rondom het verschijnen van nieuwe spelers, want de dalende playerbase is de reden. De studio geeft aan dat het in de huidige omstandigheden niet meer mogelijk is om de servers live te houden en de game te blijven updaten. Hoewel spelers op Steam erover eens zijn dat Scavenger uniek is, vielen de laatste updates niet goed in de smaak. Improbable heeft laten weten dat er binnenkort een update verschijnt over het volgende hoofdstuk van de studio. Als laatste worden de fans, spelers en streamers bedankt voor hun support. De komende weken krijgt Scavengers het vaarwel dat het verdient, maar wat dat precies inhoud is nog niet bekend.

Scavengers shut down

Mocht je fijne herinnerringen hebben aan Scavengers dan kun je nog tot 16 december in de game duiken. Daarna is het officieel game over. Scavengers is alleen te spelen via de pc.

Bron: playscavengers

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Scavengers

Series

-

Uitgever

Midwinter Entertainment

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasewindow

28 april 2021

Ontwikkelaar

Midwinter Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord