Trailer: Survival shooter Scavengers aangekondigd

Geplaatst:

Scavengers is een survival shooter die zich afspeelt in een apocalyptische wereld in de nabije toekomst. Ontwikkelaar Midwinter Entertainment kondigde de game afgelopen nacht tijdens The Game Awards aan.

Midwinter Entertainment is een relatief nieuwe studio, opgericht door een aantal getalenteerde ontwikkelaars van 343 Industries. Midwinter Entertainment hoopt met Scavengers een nieuwe multiplayer-ervaring te bieden. Volgens de ontwikkelaar wordt de game een zogeheten 'survival shooter co-opetition'. Dat houdt volgens de ontwikkelaar in dat spelers zowel met elkaar samen moeten werken om te overleven als tegen elkaar moeten strijden om te winnen.

Scavengers heeft nog geen exacte releasedatum, maar je Midwinter Entertainment wil vanaf volgend jaar de game gaan playtesten.

Bron: The Game Awards
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Scavengers

Series

-

Uitgever

Midwinter Entertainment

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasewindow

28 april 2021

Ontwikkelaar

Midwinter Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord