Survival shooter Scavengers is nu in de beta fase

Geplaatst:
Aangepast: 11 december 2020 02:05

Survival shooter Scavengers gaat de beta fase in. Het gaat wel om een gesloten beta, maar je kunt je nu opgeven op de officiële website. De game werd in 2018 al aangekondigd.

Na de eerste test die de game in september is ondergaan, wordt hij nu beschikbaar gesteld voor een grotere groep spelers. De gesloten beta is vanaf nu beschikbaar en je kunt je ervoor opgeven via de officiële website van de game. Er zijn in totaal 50.000 plaatsen voor de beta van Scavengers. De ontwikkelaar hoopt de game in 2021 in Early Access te laten gaan en de game uiteindelijk ook uit te brengen op consoles. De game mixt PvP en PvE gameplay in een grote open-world. De game speelt zich af op een post-apocalyptische bevroren aarde, waar jij als spelers probeert te overleven. Uiteraard zijn er naast hongerige dieren en verschrikkelijke weersituaties ook nog kannibalen.

Scavengers gaat vanaf vandaag in de gesloten beta fase.

Bron: The Game Awards

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Scavengers

Series

-

Uitgever

Midwinter Entertainment

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasewindow

28 april 2021

Ontwikkelaar

Midwinter Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord