Gameplay: Victoria 3 ontvangt eerste gameplaytrailer

Geplaatst:

In 2021 kwam het hoge woord eruit, want toen werd Victoria 3 aangekondigd. Nu bijna een jaar later, krijgen de fans de eerste gameplaytrailer.

Ah de industriële revolutie. De tijd van schoorstenen met zwarte wolken en het lawaai van de nieuwe machines. Laat dat nu net de overgang zijn die in Victoria 3 gaat plaatsvinden. In de nieuwe gameplaytrailer krijgen we een map van de wereld te zien en hoe je met de verschillende landen kunt communiceren. Een aantal uitgebreide en ingewikkelde menu's over politiek en economie komen ook voorbij draven. Het zou ook geen echte Paradox Interactive game zijn, als dit niet het geval was. In de trailer hieronder kun je dan ook op je eigen tempo bekijken wat er allemaal te regelen valt als heerser. Wat in ieder geval wel duidelijk wordt uit de trailer is de artsstijl van de game.

Victoria 3 verschijnt voor de pc. Een specifieke releasedatum is nog niet bekend.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Victoria 3

Series

-

Uitgever

Paradox Interactive

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasedatum

25 oktober 2022

Ontwikkelaar

Paradox Development Studio

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord