Trailer: Paradox Interactive kondigt Victoria 3 aan

Geplaatst: 22 mei 2021 12:50

Het is alweer elf jaar geleden dat Victoria II werd uitgebracht door Paradox Interactive, maar fans hoeven niet langer meer te wachten. Tijdens de PDXCON Remixed Showcase werd namelijk het lang verwachte gevolg, Victoria 3, aangekondigd.

De Victoria-franchise was ontzettend populair en fans wachten al jaren op een nieuw deel. Aan dat wachten komt nu een einde, want Victoria 3 is officieel aangekondigd. In een periode waar stoomschepen en treinen domineren, moet je het volk weer tevreden stellen. Niet alleen door ze te voorzien in hun eerste levensbehoeftes, maar ook door ze voor te bereiden op de toekomst. De tijd van de industriële revolutie brengt natuurlijk nieuwe uitvindingen met zich mee en zorgt voor een economisch systeem waar je importeert en exporteert met het doel om winst te maken. Victoria 3 biedt daarnaast ook weer een uitgebreid politiek systeem op nationaal en internationaal gebied. Want ook ontevredenheid dat zich uit in revoluties en demonstraties voor vrouwenrechten zijn kenmerkend voor de negentiende eeuw. De aankondigingstrailer brengt de sfeer van de industriële revolutie over en is hieronder te bekijken.

Victoria 3 verschijnt voor de pc. Een specifieke releasedatum is nog niet bekend.

Bron: PDXCON Remixed

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Victoria 3

Series

-

Uitgever

Paradox Interactive

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasedatum

25 oktober 2022

Ontwikkelaar

Paradox Development Studio

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord