Trailer: Releasedatum Victoria 3 onthuld

Geplaatst:
Aangepast: 30 augustus 2022 22:06

Paradox Interactive heeft eindelijk een releasedatum voor Victoria 3 prijsgegeven. We hoeven niet al te lang meer te wachten op de strategiegame.

Halverwege 2021 werd Victoria 3 aangekondigd door Paradox Interactive. Iets recenter werden we getrakteerd op gameplaybeelden van Victoria 3. Het tweede deel in de serie werd zeer positief ontvangen door de community, dus deel drie was slechts een kwestie van tijd. In de strategische simulatiegame moet je op verschillende vlakken alles goed voor elkaar zien te krijgen. Denk hierbij aan politiek, industrie, import en export, diplomatie en oorlog. Het speelt zich af tussen de 19e en 20e eeuw in het - hoe kan het ook anders - victoriaanse tijdperk.

Victoria 3 verschijnt op 25 oktober voor pc.

Bron: Paradox Interactive
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Victoria 3

Series

-

Uitgever

Paradox Interactive

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasedatum

25 oktober 2022

Ontwikkelaar

Paradox Development Studio

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord