Trailer: Victoria 3: Voice of the People DLC in aantocht

Geplaatst:

De eerste dlc voor de strategiegame Victoria 3 is in aantocht. Victoria 3: Voice of the People focust op belangrijke historische conflicten tussen verschillende groeperingen. De revolutie wacht op je!

De negentiende eeuw zat vol met historische gebeurtenissen en de opkomst van problemen tussen revolutionairen, reformisten en reactionairen. Er worden dan ook zestig personages toegevoegd die strijden om de macht in je rijk. Ze kunnen je helpen met je plannen of ze juist dwarsbomen. Vooral Frankrijk kent nogal een chaotische achttiende eeuw en daardoor focust de DLC hier extra op. Er zijn nieuwe gebeurtenissen, beslissingen en dagboekfragmenten die het verhaal van Frankrijk vertellen. Om je alvast een goed beeld van alle toevoegingen te geven, heeft Paradox een trailer vrijgegeven.

Victoria 3: Voice of the People verschijnt op 22 mei voor de pc.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Victoria 3

Series

-

Uitgever

Paradox Interactive

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasedatum

25 oktober 2022

Ontwikkelaar

Paradox Development Studio

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord