Gameplay: Warframe: The Duviri Paradox demo toont het verhaal

Geplaatst:

Warframe: The Duviri paradox was al geteased tijdens Summer Game Fest, maar tijdens Tennocon krijgen we veel meer te zien. Naast een nieuwe trailer wordt er in twintig minuten getoond wat je kunt verwachten van The Duviri Paradox.

Warframe gaat het jaar eindigen met een grote uitbreiding. In The Duviri Paradox speel je als een Drifter die de cyclus van de dood en wederopstanding helemaal zat is. In dit land is dit blijkbaar een dagelijks ritueel en de tiran Dominus Thrax heerst over Duviri. In de uitbreiding kun je het gebied uitgebreid verkennen en kom je nieuwe personages tegen. Door puzzels op te lossen kun je ervoor zorgen dat de dag een stuk langer duurt, zodat je meer kunt doen. Op deze manier kun je beter profiteren van de vaardigheden die je aan het begin van een dag moet selecteren. Uiteraard is vechten gewoon weer een onderdeel, want je komt Dax wachters tegen en zelfs de Orowyrm. Klinkt dit een beetje vaag? Kijk dan vooral de trailer en gameplaybeelden hieronder, want dan krijg je een goede indruk van de uitbreiding en de wereld. Je ziet de Drifter dan ook rijden op een paard.

Warframe: The Duviri Paradox update verschijnt in de winter van 2022. Warframe is gratis te spelen via de pc, Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series.

Bron: Tennocon

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Warframe

Series

-

Uitgever

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

25 maart 2013

Ontwikkelaar

Digital Extremes

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord