Gears of War 2 verkoopt 4 miljoen exemplaren

Geplaatst: 16 januari 2009 17:51
Aangepast: 7 augustus 2018 11:19
-

Dat Gears of War 2 een millionseller zou worden, verbaast niemand nog. Dat er in twee maanden twee keer zoveel exemplaren werden verkocht ten opzichte van het origineel is wel bijzonder. Gears of War 2 heeft dan ook in twee maanden na de release vier miljoen exemplaren verkocht. Van deel één waren er na de release in de eerste twee maanden dus twee miljoen exemplaren over de toonbank gegaan.

Er kan dus verwacht worden dat Gears of War 2 uiteindelijk meer exemplaren gaat verkopen dan het eerste deel, waarvan de teller nu op vijf miljoen staat.

Wij van Gameliner zijn zeer te spreken over Gears of War 2 en de hoogste score is dan ook verantwoord in Bart z'n review.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Gears of War 2

Ontwikkelaar:

Epic Games

Uitgever:

Microsoft Game Studios

Release:

7 november 2008

Xbox 360

Lees meer