Check hier alle The Game Awards 2023 content

Gears of War 2

  • Ontwikkelaar Epic Games
  • Eerste releasedatum 7 november 2008
  • Platformen Xbox 360
  • Genre Actie , Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Gears of War 2 verkoopt 4 miljoen exemplaren

Dat Gears of War 2 een millionseller zou worden, verbaast niemand nog. Dat er in twee maanden twee keer zoveel exemplaren werden verkocht ten opzichte van het origineel is wel bijzonder. Gears of War 2 heeft dan ook in twee maanden na de release vier miljoen exemplaren verkocht. Van deel één waren er na de release in de eerste twee maanden dus twee miljoen exemplaren over de toonbank gegaan.

Er kan dus verwacht worden dat Gears of War 2 uiteindelijk meer exemplaren gaat verkopen dan het eerste deel, waarvan de teller nu op vijf miljoen staat.

Wij van Gameliner zijn zeer te spreken over Gears of War 2 en de hoogste score is dan ook verantwoord in Bart z'n review.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?