Killzone 2

  • Ontwikkelaar Guerrilla Games
  • Eerste releasedatum 27 februari 2009
  • Platformen PlayStation 3
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Geen co-op voor Killzone 2

Eén van de grote vragen over Killzone 2 was of de game wel of geen co-op modus zal gaan bevatten. Vandaag heeft de Nederlandse ontwikkelaar Guerrilla echter slecht nieuws gebracht, want het antwoord op deze vraag is simpelweg een nee.

Het komt door de laadtijden dat de game geen co-op zal gaan bevatten. Momenteel zijn er volgens Guerrilla bijna geen laadtijden. Als de game wel co-op zal hebben, dan zullen de laadtijden enorm omhoog schieten.

Voor sommige gamers zal dit een gigantische afknapper zijn. Wie weet zullen ze de game daarom ook niet willen kopen. Guerrilla maakt zich daar echter geen zorgen over, want volgens hen en de bèta testers zal de game een oogverblindende, unieke shooter worden. Het ontbreken van de coöperatieve modus zal daarom geen invloed hebben op de verkoopcijfers.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?